tisdag 10 augusti 2010

Klattrar pa vaggarna

Det finns manga saker jag ar dalig pa. En av dem sa brukar orsaka kommentarer fran mina nara och kara ar att jag avskyr att ta lugnt om jag maste. Att ta det lugnt om jag valt det sjalv gar bra, men nar nagon sager att jag maste ta det lugnt och inte gora nagot tar det bara 10 minuter fore jag klattrar pa vaggarna.

Pa grund av en okand akomma ar jag nu sjukskriven. Lakaren sa att jag absolut inte far gora nanting. Inte lyfta nat, inte motionera alls, bara vila. Det gillar jag inte speciellt mycket, men som tur ar blir allt lattare av att det faktiskt gor ont av att overhuvudtaget gora nanting.

Sa nu gar jag omkring och hoppas pa att bli frisk supersnabbt eller pa att bli samre sa att atminstone nagot ska handa! Vi far se vilket som hander forst. Jag hade i alla fall ratt i mitt tidigare bloginlagg dar jag skrev att med 1/3 av praktiken kvar kan vad som helst handa!

4 kommentarer:

  1. nämen va tråkigt! när kom det här? hoppas du blir frisk snart från whatever it is!

    SvaraRadera
  2. Oj nej, du måste ju bli frisk till turnén! Så krya på dig nu, kraaaaam!

    SvaraRadera
  3. Det borjade i lordags och har sen gradvis blivit varre. jag hoppas ocksa jag blir frisk snabbt, hinner ju bli orolig for turnen annars+

    SvaraRadera
  4. Stakin!! Fattar precis hur du känner, är själv usel på att vara sjuk.. Hoppas du kryar på dig snabt! *kram*

    SvaraRadera